Benvinguts al Farmlab:

Un centre de recerca promogut per la Fundació Itinerarium on les empreses, famílies, escoles i universitats poden descobrir nous mètodes d’aprenentatge i experiències basats en la superació, la cerca de la innovació, l’evolució positiva, els valors i sempre compromesos amb la societat.

La Fundació Itinerarium mitjançant els seus coneixements educatius i de teletreball, i la cerca incessant de la innovació en els últims 10 anys, posa a disposició tota la seva experiència en un entorn rural bucòlic, enmig d’animals i preciosos boscos a la localitat de Rupit i Pruit (Barcelona).

La Fundació Itinerarium posa a la teva disposició la seva experiència en emprenedoria social, treball en projectes vinculats al territori, aprenentatge cooperatiu, vinculació amb les organitzacions més innovadores, l’ús de les tecnologies més adequades pel teletreball, la geolocalització i la ‘Internet of things’. Sense oblidar excel·lents experiències inclusives de referència per a acostar valors als treballadors de la teva companyia o a la teva família; com el projecte de l’Anna Vives, jove amb Síndrome de Down, que va aconseguir crear la primera tipografia social de la història -i que els jugadors del Barça i el mateix Messi han lluït en la seva samarreta en un partit al Camp Nou-; o el projecte Joan Robots, un noi amb atàxia que ensenya a fer robots amb material reciclat.

Marc Vives, el director de la Fundació Itinerarium, i un dels grans artífexs d’aquests èxits, ofereix també en el Farmlab, per a les empreses interessades i famílies, la conferència ‘La Fàbrica de somnis’ on explica els secrets de com aconseguir, qualsevol somni, per impossible que sembli.

La transmissió de coneixement del Farmlab com a solució als problemes globals els desenvolupem seguint els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de la ONU pel 2030.

¡T’esperem!

FARMLAB TEAM

El Farmlab col·labora:

Recent Comments
  Archives
  Categories
  • No hi ha categories
  Categories
  • No hi ha categories
  Latest Posts
  Newsletter