Benvinguts al Farmlab:

Un centre de recerca promogut per la Fundació Itinerarium on les empreses, famílies, escoles i universitats poden descobrir nous mètodes d’aprenentatge i experiències basats en la superació, la cerca de la innovació, l’evolució positiva, els valors i sempre compromesos amb la societat.

La Fundació Itinerarium mitjançant els seus coneixements educatius i de teletreball, i la cerca incessant de la innovació en els últims 10 anys, posa a disposició tota la seva experiència en un entorn rural bucòlic, enmig d’animals i preciosos boscos a la localitat de Pruit (Barcelona).

El Farmlab, on es troba la famosa ‘The Jornet Mountain House’ del l’Edudard Jornet, és un laboratori amb allotjament per a dormir i restaurant propi de productes tradicionals de proximitat.

Disposa de 3 sales per a reunions i conferències, totes equipades amb WIFI i pantalles de 75 polzades. Una de les sales té vistes 360 graus als prats en els quals pasturen lliurement les vaques. Sens dubte un lloc ideal per a inspirar-se, crear, teletreballar -d’1 dia fins a un mes-, carregar piles, reinventar-se, fer equip o decidir el futur pròxim de la teva companyia a partir de les diferents activitats que tenim preparades per a vosaltres.

La Fundació Itinerarium posa a la teva disposició la seva experiència en emprenedoria social, treball en projectes vinculats al territori, aprenentatge cooperatiu, vinculació amb les organitzacions més innovadores, l’ús de les tecnologies més adequades pel teletreball, la geolocalització i la ‘Internet of things’. Sense oblidar excel·lents experiències inclusives de referència per a acostar valors als treballadors de la teva companyia o a la teva família; com el projecte de l’Anna Vives, jove amb Síndrome de Down, que va aconseguir crear la primera tipografia social de la història -i que els jugadors del Barça i el mateix Messi han lluït en la seva samarreta en un partit al Camp Nou-; o el projecte Joan Robots, un noi amb atàxia que ensenya a fer robots amb material reciclat.

Marc Vives, el director de la Fundació Itinerarium, i un dels grans artífexs d’aquests èxits, ofereix també en el Farmlab, per a les empreses interessades i famílies, la conferència ‘La Fàbrica de somnis’ on explica els secrets de com aconseguir, qualsevol somni, per impossible que sembli.

La transmissió de coneixement del Farmlab com a solució als problemes globals els desenvolupem seguint els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de la ONU pel 2030.

¡T’esperem!

FARMLAB TEAM

El Farmlab col·labora:

Recent Comments
  Archives
  Categories
  • No hi ha categories
  Categories
  • No hi ha categories
  Latest Posts
  Newsletter