FARMLAB

Nous aprenentatges pel món que ve, presencials i també online per a:

 • Empreses
 • Famílies i grups
 • Escoles i universitats
Vols afrontar nous reptes que requereixen de noves metodologies?

Per a aconseguir-ho; explicarem el que va haver d’aplicar el Kilian Jornet al 2017 en pujar al cim més alt del planeta, l’Everest.

En 26 hores va aconseguir pujar-hi per una ruta on els muntanyencs necessiten habitualment quatre dies.

Vols reflexionar sobre el paper que han de tenir les empreses, i més concretament, la teva empresa, en la cura i salvaguarda del nostre planeta?

Intuïm que després de la pandèmia del Coronavirus ja res serà igual que abans i tots hem de repensar quin serà el nostre paper.

I les metes?

D’això també en saben molt. En cada gesta no en tenen només una, sinó moltes. Les diferents etapes de cada recorregut el realitzen feliços i gaudint la seva passió en tot moment. Els treballadors de la teva empresa poden sentir-se encara més contents i orgullosos de pertànyer a la teva companyia. També aplicable a un entorn encara més important: la família.

Vols descobrir, gràcies a l’experiència d’Eduard Jornet, com és d’important avui dia el treball en equip?

Els valors, presents cada dia, les paraules que usem i la confiança en les altres persones són fonamentals.

I els detalls? Saps quines són aquelles petites coses, gestos, accions, que poden generar un ambient òptim de treball a la teva oficina o a casa teva?

L’Eduard, segurament el millor guia de muntanya del món, t’explicarà la importància d’analitzar cada acció, especialment important en l’àmbit professional i també personal, per a evitar riscos. A la motxilla, els Jornet, mesuren fins a l’últim gram de pes que posen per a anar sempre lleugers.

Recent Comments
  Archives
  Categories
  • No hi ha categories
  Categories
  • No hi ha categories
  Latest Posts
  Newsletter